Пуховик Боттега Венета оверсайз, кремовый

Product code: 16315

Price
12 650 ₴
Pre-order
Quick order
Belt
без пояса
Filler
90% пух
Fur
без меха
Length
длинный
Waist
ровный
See all features
Неоспоримый зимний хит - кремовый пуховик-кокон из новой коллекции Боттега Венета! Нежно обволакивая, подобная куртка-пальто генерирует чрезвычайно уютный внешний вид, обеспечивает свободу движений и повседневный комфорт. Такая модель обладает одним неоспоримым преимуществом - она не создает впечатления больших объемов. Напротив, благодаря уникальному крою, пуховик подчеркивает хрупкость женской фигуры и удачно скрывает ее недостатки. Стеганое изделие с высоким объемным воротником выполнено из непродуваемой ткани с водоотталкивающей пропиткой и наполнено утиным пухом и пером.
Characteristics
Belt без пояса
Filler 90% пух
Fur без меха
Length длинный
Waist ровный

There are no reviews for this product.

Write a review

Delivery
  •  Pickup
  •  Nova Posta
Payment
  •  Cash in the showroom,
  •  Cash on delivery (upon receipt)
  •  Payment with Visa, Mastercard
Return (exchange)
  • For products in stock-14 days.
  • For pre-order products-not provided.

Viewed products

Manufacturer: Moncler
Product code: 406895
Belt: без пояса
Filler: 90% пух, 10% перо
Fur: без меха
Length: средний
Waist: ровный
Пуховик Moncler із капюшоном представляє сучасний стиль та комфорт для холодної пори року. Прямий крій і довгі рукави з манжетами на ґудзик додають виробу елегантність та стиль. Бічні прорізні кишені надають практичності, а підкладка забезпечує додатковий комфорт та тепло. Застібка-блискавка полегшу..
Manufacturer: Y-3
Product code: 9150
Lining and footbed: Кожа
Outsole material: Резина
Season: Весна/Лето
Shoe Material: Кожа/Текстиль
Тип обуви: Кроссовки
Йоджи Ямомото переосмыслил культовые теннисные кроссовки Adidas Stan Smith в новой модели Shishu Stan, которая подойдет как женщинам, так и мужчинам. Пара выполнена из легкого спортивного текстиля. Замшевая вставка на пятке с логотипом бренда и кожаная подкладка завершают авангардный образ...
Manufacturer: Zimmermann
Product code: 413374
Длина юбки: Длинные
Материал: Лен
Тип: Юбки А-силуэта
Лляна спідниця Rose Flare у білому варіанті - це вишукана та стильна річ, яка додасть вашому образу легкості та елегантності. З аплікацією троянд, ця спідниця стає чарівною деталлю, що привертає увагу. Потайна блискавка збоку робить спідницю та зняття спідниці зручним та легким. Вона також додає чис..
Product code: 406253
Материал: Кожа
Материал подкладки: Текстиль
Тип: Городские сумки
Сумка-слінг Avenue зі шкіри - це стильне вдосконалення легендарної моделі. Універсальний аксесуар доповнений зовнішньою компактною кишенею на блискавці, що дозволяє легко вміщати необхідні документи. Регульований плечовий ремінь з екологічного текстилю відображає сучасні тенденції моди та дає м..